>

Vår filosofi

Vi sätter alltid kundens säkerhet i fokus. Vårt motto är att kunden skall känna sig trygg att säkerheten på företaget eller i hemmet fungerar som den ska och att man alltid kan få hjälp med sitt behov av säkerhet.

Hör av dig!

Är ni intresserade och vill höra mer om vad vi kan hjälpa er med? Hör av er!
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: name in <b>/core/projects/sakerassistans.se/live/templates/services/template.service.php</b> on line <b>22</b><br />

Passersystem

De flesta företag har idag insett fördelarna med ett passersystem.
Med en traditionell nyckelhantering kan det bli väldigt kostsamt och tidsödande för ett företag om det skulle vara någon som tappar sin nyckel eller avslutar sin anställning och inte lämnar tillbaka nycklar. För att inte kompromissa med säkerheten behöver låscylindrar och alla nycklar bytas ut.
Har man ett passersystem installerat behöver personalen inte ha tillgång till nycklar.
Man delar helt enkelt ut ett passerkort eller en ”tagg” med en tillhörande personlig kod som enkelt kan tas bort ur systemet om personen skulle tappa bort kortet eller avsluta sin anställning. Dessutom har man en väldigt bra kontroll på tillträden till olika delar av byggnaden samt vilka tider som tillträden får ske. Man kan även mycket lätt ändra på behörigheter om tillträdesbehovet eller arbetsuppgifterna skulle förändras.
Ett passersystem innefattar förutom kortläsare även porttelefoner som gör det möjligt att på ett smidigt sätt släppa in besökare till arbetsplatsen utan att dörren står olåst.

Kortläsare

En kortläsare används för att tillåta behöriga personer att passera genom en dörr eller grind mm.
Genom att visa upp sitt kort eller ”tagg” framför kortläsaren, beviljas man tillträde genom en dörr om man är behörig att passera.
Läs mer