>

Vår filosofi

Vi sätter alltid kundens säkerhet i fokus. Vårt motto är att kunden skall känna sig trygg att säkerheten på företaget eller i hemmet fungerar som den ska och att man alltid kan få hjälp med sitt behov av säkerhet.

Hör av dig!

Är ni intresserade och vill höra mer om vad vi kan hjälpa er med? Hör av er!
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: name in <b>/core/projects/sakerassistans.se/live/templates/services/template.service.php</b> on line <b>22</b><br />

Inbrottslarm


Ett inbrottslarm är något som de flesta behöver idag. Säker Assistans installerar inbrottslarm i alla storlekar, allt från den lilla kiosken som behöver ett mindre säkerhetssystem till den stora industrin som kräver ett avancerat säkerhetssystem.
Då Säker Assistans är av SBSC (Svensk Brand och Säkerhetscertifiering) godkänd anläggarfirma kan ni som kund vara trygg med att endast väl beprövade och godkända produkter används vid installation, samt att vi arbetar enligt SSF:s (Svenska Stöldskyddsföreningens) gällande normer och regler.

Detta innebär att ni kan känna er trygga med att arbetet blir utfört enligt ett väl utarbetat kvallitetsarbete, samt att vi som installatör följer alla lagar och regler som gäller för branschen.