>

Vår filosofi

Vi sätter alltid kundens säkerhet i fokus. Vårt motto är att kunden skall känna sig trygg att säkerheten på företaget eller i hemmet fungerar som den ska och att man alltid kan få hjälp med sitt behov av säkerhet.

Hör av dig!

Är ni intresserade och vill höra mer om vad vi kan hjälpa er med? Hör av er!
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: name in <b>/core/projects/sakerassistans.se/live/templates/services/template.service.php</b> on line <b>22</b><br />

Brandlarm

Ett brandlarm är något som alla behöver. Fördelarna med ett brandlarm om olyckan skulle vara framme är inte svåra att förstå.
En tidig upptäckt av brand kan rädda både liv och egendom genom signaler från larmdon och vidtagande av nödvändiga åtgärder.
Genom att installera ett brandlarm på er arbetsplats kan ni skapa en tryggare arbetsmiljö för personalen samt en trygghet att egendom utsätts för mindre risk.
Man ska aldrig underskatta ett bra brandskydd.

Brandlarm

En automatisk brandlarmanläggning är en anläggning som ska upptäcka en brand så tidigt att man kan ta till åtgärder för att släcka branden.
Läs mer

Utrymmningslarm

Ett utrymningslarm har till syfte att initiera utrymning av en byggnad. Utrymning kan behövas på grund av brand, men det kan också röra sig om gasutsläpp, syrebrist, bombhot eller annan fara som hotar.
Läs mer

Talande larm

Människan söker alltid bekräftelse på vad det är som har hänt. Vad är det som piper? Vad borde jag göra nu? Med ett talande utrymningslarm spelas ett meddelande upp som talar om för folk vad de ska göra när fara uppstår samtidigt som sirenerna ljuder.
Läs mer